2024-03-26 443 views
每個禮拜小朋友都喺附近上興趣班,見有啲時間同距離近就係呢度食個下午茶呢間冰室每次黎都好多人,一定要搭枱,所以好快有位 上次食過一次芝士焗肉醬意粉,覺得有啲咸,不過都想比多次機會,今次再食呢個意粉,點知仲衰過第一次食食到咁上下,突然咬到有骨,真係咬到牙都就崩,但肉醬冇理由會有骨,不過算,再繼續食,差唔多食到尾,竟然又咬到骨,仲發現有一條好似眼睫毛嘅物體,見到連最後嗰幾啖都食唔到,我諗同侍應講都唔會有啲咩補救方法就飲埋杯熱奶茶就走人呢間冰室只收現金真係超級唔方便,假如身上得八達通或者都唔知點算好,希望可以改善下我諗我都要揾下附近仲有啲咩餐廳食好喇

呢間冰室每次黎都好多人,一定要搭枱,所以好快有位

我諗我都要揾下附近仲有啲咩餐廳食好喇