2018-06-07
餐廳位置靜中帶旺,同朋友撐枱腳確係非常好! 我哋閒聊咗一個晚上,感覺非常良好,全因食物質素好,店員又非常有禮,真係一個好好享受日式料理嘅地方。知道人人都要食佢既鰻魚飯,叫咗一個,個portion好大,另外再點左一盆雜錦壽司,共有12款魚生, 非常吸引呀每一款都好新鮮,店員好有心咁介紹哂佢哋既名 ,款款都好味又新鮮,但可惜我記性唔好,又停唔到口……記得既名只有左口魚裙邊、中拖羅魚、海膽、三文魚腩等。茶方便呢係用咗而家好多日式料理都用嘅烘茶,味道係比較特別,好能清走魚生既味道,等你好好品嚐每一款魚生既獨特。講番個鰻魚飯,師傅手勢真係做得非常好,個皮好薄燒得好脆😍,肉質非常新鮮,唔林兼爽口😋😋而的鰻魚醬方面,如果係食得比較重味嘅你可叫師傅再加多碼啊!最後食埋個靚靚水信玄餅,配黑糖和黃豆粉,真的別有一番美的口感!