2023-04-30
呢間店如果係附近住既人, 都唔會陌生, 因為選擇多, 食物新鮮, 服務太度又好, 所以好多時我都會黎食。唔中意食生野既人, 呢度都一樣有好多選擇喔。今日又黎開餐, 一黎就當然要叫我中意食既黑蒜油蝦拉麵, 黑蒜湯底味道好濃郁, 次次都令人想飲完再飲, 拉麵好有彈性, 唔會煮到好軟, 剛剛好, 另外, 蝦都係大大隻, 而且唔係雪蝦喔, 蝦又好大又有彈性。另外, 仲叫左玉子壽司同埋加洲卷, 食材完全唔會有雪既感覺, 係新鮮!仲有, 各種不同的小食, 叫左羽根餃子(6件), 餃子味道同係日本街頭食既好相似, 小小一件, 可以一口一件, 好滿足❤️明太子雞翼, 呢個真係好讚, 拆骨雞翼包住滿滿的明太子, 真係好有滿足感呀, 唔係講笑, 一定要試呀!收尾就一定要試佢既芝士蛋糕, 芝士味好重, 味道唔錯, 而且價位便宜👍總括而言, 呢間野真係好推薦大家一試喔!
總括而言, 呢間野真係好推薦大家一試喔!