2020-09-25 297 views
朋友新居入伙,所以專登坐巴士去咗元朗(Park Circle 峻巒),周邊環境空鄺,四面環山,環境好舒服,一落車當然和好友食吓野先☺️!朋友帶咗我去一間好多食物選擇的(金記冰室),2點鐘時段,午餐,小食,中式西式乜都有😌😌!生炸雞髀配沙律🍗外層脆卜卜,內裏肉質嫩滑多汁非常 Juicy 加上皮下脂肪少,所以唔會有好油膩的感覺!而雜果沙律放在生菜上,完全和雞髀分格,唔會邊食邊沾上雞髀的肉汁,值得一讚👍🏻!吉列魚柳包配沙律魚柳外包了一層麵包糠,油炸後外皮金黃酥脆,咬開內裏就是嫩滑的魚肉,十分香口,配上蕃茄和生菜口感加倍,如果內裏的沙律醬再多些,就更加滋味😋😋!煉奶花生醬多士滿滿的煉奶花生醬,加上多士脆口,愛吃甜既我,超滿足!

炸雞髀配沙律

吉列魚柳包配沙律

煉奶花生醬多士
滿滿的煉奶花生醬,加上多士脆口,愛吃甜既我,超滿足!