2024-10-23 937 views
今日晚餐想食打邊爐,但係飯腳又想食日式刺身,於是搵咗間可以打邊爐又可以有刺身,仲要有龍蝦雞煲大閘蟹食!勁多野食,一開頭會用雞煲,食完雞煲之後,就可以打邊爐,打邊爐亦都有和牛同埋唔同嘅海鮮,極力推薦海鮮同和牛,海鮮有蜆、飽魚、蝦、生蠔、螺、貝類,特別係蝦同鮑魚,鮑魚竟然唔難咬,啲蝦勁好食!除此之外我哋都有叫熟食,都唔錯👍🏻烤蝦不錯,仲有各式各樣嘅嘢飲甜品飲品,最重要係服務員嘅服務唔錯,上菜好快同收碟都好快✨打邊爐配料已經整好一碟碟。每次拎都好方便又衛生啲👍🏻刺身都係主叫三文魚多,仲有貝殼、生蝦、螺等等。環境方面,餐廳都算大,地方好易搵,多數都係坐卡位,我地坐係拎野食果行,所以拎野好方便。