2023-11-14 603 views
今晚同朋友慶祝生日,揀咗尖沙咀呢間新開嘅Cafe,真係令你有意想不到嘅驚喜,睇睇個Menu,有日本、泰國、越南、點心、西餐、中餐都有😅,真係睇到隻眼都差5多流血,真係眼花撩亂,最後我地揀左辣肉腸薄餅$168(味道比較辣🥵,普通冇乜特別),話梅燒排骨配蝴蝶包$298(最特色係個話梅醬酸酸地幾得意,燒排骨都醃製得好入味👍🏿),炒芥蘭苗配西班牙火腿$68(好特別下過菜比較偏鹹同濃味,好彩配左Parma Ham味道先可以中和😅),脆炸雞粒及單骨雞翼配芝士醬$78(2樣都炸得好脆卜卜加埋個芝士醬簡直絕配😋),飲品方面,我地order左抹茶椰子紅豆冰$68(呢杯5可以5飲綠茶味同椰子味都好濃,仲有好多椰子肉,好飲👍🏿),服務都好好,重點係如果用OpenRice book位仲可以享用餐牌正價8折✌🏿,座位都算坐得舒適