係附近返工放Lunch嘅時候食過幾次一心素食嘅午餐,比我嘅印象幾好,室內環境都大同舒適,雖然自己唔係素食者,但呢度嘅選擇真係好多,日式韓式中式意式樣樣有齊,賣相同味道都唔錯,不過我就覺得價錢有少少貴嘅~🔸紅咖哩柯仔雜菜飯($49)呢個係我朋友叫嘅,個白飯好大一個女仔食唔哂。🔸豆漿鮮蔬鍋($64)🔹配料:娃娃菜、白菜、紅蘿蔔、金菇、腐皮、豆卜、雜菇、豆腐、粉絲呢個鍋比到我驚喜🤩湯底嘅豆漿好鮮甜,豐富咗整體嘅味道,我每個餸都會送一啖湯🤤就咁飲都好好味🤤鍋裡面最鍾意嘅配料係粉絲,佢呢隻粉絲係比較硬身同彈牙~而佢形狀都好正,佢唔係圓條而係方方哋!就算唔係素食者都適合嚟食👍🏻不妨一試

紅咖哩柯仔雜菜飯

🔸紅咖哩柯仔雜菜飯($49)

呢個係我朋友叫嘅,個白飯好大一個女仔食唔哂。

豆漿鮮蔬鍋

🔸豆漿鮮蔬鍋($64)

就算唔係素食者都適合嚟食👍🏻不妨一試

豆漿鮮蔬鍋