【即蒸即炸😗港式懷念點心】呢間至友美點,平價見稱,24小時營業,小點$17,特點都只係$22朋友黎過呢間幾次,我地今次點了海量野食,一齊點評下______________________________【食評篇👇👇👇】🤓🤓評分benchmark參考🤓🤓✏10分 - rare heaven😇✏8, 9分 - 屬高分之作✏7分 - 正正常常,同平時食到嘅差唔多 ✏6分 - 有d失望,expect佢會好食d✏5分 - 伏野,零分重作至友蝦餃皇🤔餃皮蒸太耐裂開+無乜筍鮮蝦韮菜餃👍鮮蝦腐皮卷👍👍 炸卜卜,即炸鵪鶉蛋燒賣👍👍下面個燒賣一大舊肉,非肉碎秘制小籠包🤔無汁,細舊薑蔥牛柏葉🤔沙爹金錢肚👍👍豉汁蒸鳳爪👍灼生菜豉汁釀青椒👍香煎蘿白糕👍______________________________【環境篇👇👇👇】- 車仔麵店/茶記style______________________________Overall- 呢間餐廳平價食得好飽,我地叫好多大點,人均先$60左右- 部分野食如腐皮卷,即叫即做,又唔係等好耐wo...✏✏✏✏✏✏✏👅味道:7.5/10🌌環境:7/10🙋🏻‍♂️服務:8/10💰價
【即蒸即炸😗港式懷念點心】

鮮蝦腐皮卷

朋友黎過呢間幾次,我地今次點了海量野食,一齊點評下
【食評篇👇👇👇】

鵪鶉蛋燒賣

沙爹金錢肚

至友蝦餃皇🤔餃皮蒸太耐裂開+無乜筍
鮮蝦韮菜餃👍
鮮蝦腐皮卷👍👍 炸卜卜,即炸
鵪鶉蛋燒賣👍👍下面個燒賣一大舊肉,非肉碎
秘制小籠包🤔無汁,細舊
薑蔥牛柏葉🤔
【環境篇👇👇👇】
- 車仔麵店/茶記style

Overall
- 呢間餐廳平價食得好飽,我地叫好多大點,人均先$60左右
- 部分野食如腐皮卷,即叫即做,又唔係等好耐wo
✏✏✏✏✏✏✏
👅味道:7.5/10
🌌環境:7/10
🙋🏻‍♂️服務:8/10
💰價錢:$368 (6人)
👍🏻推薦:8/10

(📍元朗) 至友美點