2015-07-06 972 views
講起牛陣進入香港市場, 好似已經係好多年前嘅事! 至於幾多年前就真係唔多記得, 我只記得我仲係一個慒懂嘅中學生, 但果陣牛陣真係勁hit! 次次去都等位等到暈! 對於果陣嚟講, 一餐飯食幾百蚊都真係好奢侈, 但個心一路滴血又一路好滿足咁食, 矛盾到不得了! 不過呢個間中奢侈的習慣, 直到我出去讀書之後就無左XDD近日心血來潮想同朋友聚舊, 緊係搵返D old school餐廳食下! 咁先食得有味道嘛! 同埋睇下我曾經的最愛而家變成點~~~~~裝修風格一如既往, 依然好舒適, 冷氣都開到好行!!服務態度, 我覺得比以前熱情左~~~湯底揀左豆乳同蕃茄~豆乳係我中學時的最愛, 因為得佢一間有呢款口味~多少年味道至Like依然XDD 都係甜甜咸咸好過癮! 第2到搵唔到~牛肉的質感, 依然係嫩滑的口感同入口即溶的感覺, 牛肉的份量都好足, 好新鮮!整體而言, 食物的質素唔係頂級好, 但綜觀價位同各方面的因素, 個人覺得已經比市面上唔少放題火鍋好好多!最後就係女士們最愛的任食Haagen Daz 環節, 女人食起甜品上嚟真係好瘋狂! 同學聚會都係影人相多, 不過本人怕醜, 就唔放出嚟嚇大家了~~~

裝修風格一如既往, 依然好舒適, 冷氣都開到好行!!

服務態度, 我覺得比以前熱情左~~~

Other Info. : 上面好似讚多過彈, 但都有一樣想提議下~~ 就係希望會有啤酒任飲服務啦~~~老朋友聚舊, 唔買醉又點得呢~~~哈哈哈哈哈
2015-07-02