2024-05-29
我分別嗌左水牛芝士焗肉醬意粉、懷舊慢煎西多士套餐,沙嗲牛肉通粉🍜仲有份招牌四寶飯🍛,而野飲嗌左奶茶紅豆冰同埋谷古(用好濃嘅朱古力粉沖制而成),健康又好味😋-水牛芝士焗肉醬意粉🍝係用意大利水牛芝士🐮,芝士味道勁濃,岩曬芝士控食‼️意粉份量都好多,如果兩個人share都夠食啊🤣-懷舊慢煎西多士🥪老闆係採用新界流浮山龍翔出產嘅鮮雞蛋🥚,西多士係浸過雞蛋再拎去煎,所以蛋味好重👍🏻除左煉奶之外,仲有楓樹蜜糖🍯,一份入邊可以有兩種食法🤩-沙嗲牛肉通粉🍜沙嗲醬係佢地自己熬製出黎,牛肉都好新鮮添🐮,唔似我地平時係其他茶餐廳食到嘅沙嗲牛肉通粉咁,可以跟自己口味加入沙嗲醬😍-招牌四寶飯🍛我揀左叉燒,有兩粒太陽蛋🍳仲配埋啲雜豆同埋肉醬,可以撈埋啲飯食😋-奶茶紅豆冰同埋谷古🧋呢兩杯野飲好濃,紅豆都好多,夏天飲呢兩杯野岩曬🥳