2023-09-22
今日放假日,突然諗起想食all day,對上一次黎如果無記錯已經好似係2014定2015年🤔舖面同入面既裝潢已經唔同,快將十年,不過十年人事幾翻新,十年前同我一起黎食既人都已經無再聯繫,突然重來有點感慨。▪︎美式全日早餐▪︎$125黎個close up📸📸📸美式全日早餐 有 煙三文魚 紐倫堡腸芝士大啡菇 車厘茄炒滑蛋 秘製焗豆 法式奶油餐包*但由於我唔食三文魚緣故,我問店員可否走三文魚,店員好好問我會唔會三文魚轉其他食物,所以揀左牛油果片。炒滑蛋好好味,唔會太乾又食到好綿密,送bread配茄汁豆一流。芝士大啡菇都幾入味同juicy,牛油果正常質素,車厘茄清爽微酸,食到鋪頭用既食材都係新鮮。腸類就都係正常味道,質素ok,反而臨尾真係太飽無食到個煙肉。影到靚相同 好食 已經滿足到我🤣👍▪︎Cappuccino ▪︎本身$44,跟野食+飲品有半價。最近終於飲返杯好飲既Capp,豆偏nutty我鍾意,比例好順口好味道。奶泡好綿滑👍☕️(餐牌)(餐牌)(餐牌)(餐牌)(餐牌)本身都想坐耐少小,但今日行程好緊密,有機會會再黎,不過all day breakfast 真係幾大份,2個人可以食一份,再叫其
今日放假日,突然諗起想食all day,
對上一次黎如果無記錯已經好似係2014定2015年🤔
芝士大啡菇 車厘茄
炒滑蛋 秘製焗豆 法式奶油餐包
影到靚相同 好食 已經滿足到我🤣👍
▪︎Cappuccino ▪︎
本身$44,跟野食+飲品有半價。
最近終於飲返杯好飲既Capp,
豆偏nutty我鍾意,比例好順口好味道。
奶泡好綿滑👍☕️
(餐牌)
本身都想坐耐少小,但今日行程好緊密,有機會會再黎,不過all day breakfast 真係幾大份,2個人可以食一份,再叫其他野share會比較好😹