2022-10-06 42 views
鍾意食串燒既朋友推介燒烤堂 估唔到真係每一款水準都唔錯 幾有驚喜🤪🍢 menu有寫明唔同口味 例如日式、泰式、港式、西式、四川或者自家風格等 咁多款style啱晒多心既我😹 起碼唔會串串都係孜然粉味道咁寡先!自家style推介大家試雞皮墨魚滑($38) 都好厚幾大串 咬落好彈牙墨魚味夠鮮🦑 日式汁燒雞肉軟骨棒跟埋月見($38) 一定係必點 燒得夠香口惹味 好煙韌~ 另外明太子淮山燒($26)同明太子飯團($38) 都有滿滿毫不吝嗇的明太子醬 仲有微微用火槍燒過🔥🍙 西式大家可以試下邪惡度爆燈既焦糖青蘋果鵝肝多士($88) 燒到唔會過熟 咬落去入口即溶 配埋青蘋果片同多士仔解膩一流🫣 另外食串燒最正係配埋啤酒gur一gur Sapporo Premium Draft生啤買一送一($48 500ml大杯裝) 同大班朋友一齊真係食得好爽好過癮🍺

• 焦糖青蘋果鵝肝多士
  • 雞皮墨魚滑