呢到嘅croffle同出面真係好唔同 食每一啖都有幸福嘅感覺💕不枉我咁遠由美孚搭去寶琳‼️佢地每一個牛角包麵糰都係由法國入口🇫🇷整之前將成個沾滿韓國黃糖 先再拎去烤🤤令外層更加酥脆 仲要多左層焦香👍🏻全部即叫即整 新鮮熱辣🔥甜鹹都有 total十幾款創意口味 推介呀🌟.📌士多啤梨忌廉芝士牛角包窩夫 $38帶牛油香同微甜嘅croffle已經好正🧈再加上唔同嘅配料 簡直係天堂🥰香甜嘅士多啤梨 加上濃滑嘅忌廉芝士cream同士多啤梨果醬 酸酸甜甜 夠清新 完全唔漏🍓外酥脆 內鬆軟煙韌嘅croffle 再加埋啲杏仁片喺面 口感更豐富🤤.📌奶皇紫薯牛角包窩夫 $38紫薯蓉係天然嘅甜 上面仲有奶皇醬😍最驚喜係 有鹹蛋黃沙沙嘅感覺超正🧡鹹鹹地甜甜地 估唔到兩者聽落唔夾 但食落係咁夾😆.📌奶醬多牛角包窩夫 $28呢到嘅奶醬多並唔係就咁花生醬同煉奶咁簡單😎係特調嘅花生醬朱古力鮮忌廉🥜🍫比起平時嘅味道多左重可可嘅香味 再加埋香烤花生粒 口味層次昇華左✨.📌斑蘭咖央牛角包窩夫 $34冇得去新加坡旅行🧳可以試試呢個斑蘭咖央味😌濃郁嘅斑蘭咖央醬再加椰絲同椰子脆脆🥥食落唔會太甜 有啲似泰國椰子糖嗰隻味🇹🇭不過 同個

📌士多啤梨忌廉芝士牛角包窩夫 $38
士多啤梨忌廉芝士牛角包窩夫

📌奶皇紫薯牛角包窩夫 $38
奶皇紫薯牛角包窩夫

📌奶醬多牛角包窩夫 $28
奶醬多牛角包窩夫

📌斑蘭咖央牛角包窩夫 $34
冇得去新加坡旅行🧳可以試試呢個斑蘭咖央味😌濃郁嘅斑蘭咖央醬再加椰絲同椰子脆脆🥥食落唔會太甜 有啲似泰國椰子糖嗰隻味🇹🇭不過 同個croffle一齊食 出奇地係雞尾包嘅味 笑死🤣
斑蘭咖央牛角包窩夫

📌熱紫薯拿鐵 $38
呢個呢個 紫薯控要試🍠個紫薯味好濃💜
紫薯拿鐵

📌冷萃咖啡 $48
Cold brew好可愛 係用咗個罐嚟裝住😎苦澀微酸嘅咖啡 配埋啲甜嘅croffle食就啱晒🙌🏻
冷萃咖啡

士多啤梨忌廉芝士牛角包窩夫