2018-09-25 2252 views
在大埔踩完單車後,揾放題美食叉下電先先來每人一隻生蠔作一份前菜然後上一盤頭盤-有A4黑毛和牛肩胛、A4黑毛和牛三角腩、澳洲和牛下腹腩、澳洲和牛牛脷、封門柳、鹿兒島牛柳粒、加拿大牛排骨、無骨牛肋肉,多款牛肉均標籤部位,方便我地想再食邊款都可以再加單任點食燒牛肉唔怕油膩,因為已準備好一盤生菜俾我地,再配上蒜頭、青椒、紅椒及醬汁夾在一起食很爽呀,不經不覺食多咗幾舊和牛韓式炸雞新鮮炸起熱辣辣,內嫩有肉汁除和牛外不少得其他肉類-雞肉香腸、雞腎、豬頸肉、牛柳粒、雞翼,海鮮-八爪魚、魷魚都有得食韓式餐必飲番碗泡菜豆腐湯,豆腐幾大件,還帶點辣真露蜆湯,蜆肉鮮甜,還帶點酒味有朋友與我分享韓式米酒牆上的的話幾Cutie,地方闊落,有條煙通抽走啲油煙,食韓國燒烤最緊要唔大油煙有靚和牛任食我地充滿電喇
在大埔踩完單車後,揾放題美食叉下電先

先來每人一隻生蠔作一份前菜

生蠔

頭盤

,不經不覺食多咗幾舊和牛

韓式炸雞新鮮炸起熱辣辣,內嫩有肉汁

韓式炸雞

海鮮、肉類

肉類、野菜

韓式餐必飲番碗泡菜豆腐湯,豆腐幾大件,還帶點辣
泡菜豆腐湯

真露蜆湯,蜆肉鮮甜,還帶點酒味
真露蜆湯

有朋友與我分享韓式米酒

韓式米酒

有靚和牛任食
我地充滿電喇

2018-09-09
$280 (Dinner)
生蠔
頭盤