好鍾意食pizza嘅我 一直都想試呢間主打pizza嘅意大利餐廳 最特別嘅係佢有好多款可以淨係嗌1pc自由配搭 貪心的我咁就可以每款都試下😝 好滿足呀 夜晚坐室外仲好有情調 好chill😆 成間餐廳基本上都係外國客人🤣 ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀✨ 𝕡𝕚𝕫𝕫𝕒🍕🍕🍕🎈Margherita $40【7.1/10】最經典嘅味道 個人覺得係最好食嘅一款 滿滿的芝士真係好邪惡🤤 配上PALA特製嘅番茄醬 不過蕃茄味比較淡 唔係特別酸 🎈Carbonara $47【6.8/10】呢款偏鹹 比較乾身 幾特別但唔太啱我口味🙈 入面有pancetta, bacon, egg yolk, 芝士同黑椒 🎈Arrabbiata $48【7/10】咁多款入面呢款最特別最惹味! 食唔到太辣嘅朋友可能會覺得辣 呢款面層有辣肉腸同青辣椒 真係越食越辣🤣 入面都加左PALA特製嘅番茄醬 橄欖油同芝士🎈Hawaiana $47✨𝕕𝕖𝕤𝕤𝕖𝕣𝕥🎈Tiramisu $42✨𝕕𝕣𝕚𝕟𝕜🎈Pala Colada $48 【5.4/10】Coconut milk + pineapple🍍 但係椰奶味偏淡

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

✨𝕕𝕖𝕤𝕤𝕖𝕣𝕥
🎈Tiramisu $42

✨𝕕𝕣𝕚𝕟𝕜
🎈Pala Colada $48 【5.4/10】
Coconut milk + pineapple🍍 但係椰奶味偏淡 加上有好多冰令到個味更加淡 唔係好飲到菠蘿味😕 呢個價錢來講性價比有啲低

🎈Peach Mojito $48
🎈Sunset Cooler $48

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

今次仲幫friend慶祝埋生日 staff好warm會係喇叭到播埋生日歌 全部人都過來幫手慶祝唱生日歌😂😂 成間餐廳都知你生日嚕🤣

食物質素:3.8/5
服務:3.7/5
環境:3.6/5
性價比:3.9/5
♡推薦菜式:Margherita/Arrabbiata
𝕖𝕟𝕔𝕠𝕣𝕖?:maybe
$150 (Dinner)
Celebration
Birthday