2023-08-16 242 views
食盡青衣之台式 — 而打淥滷汁拌粉————————————————青衣城有好多餐廳,但係有時又唔想係街食想買外賣番屋企邊睇電視邊食,就會諗起呢間而打淥滷汁拌粉既台式小鋪到買外賣啦😉🔸 胡麻醬手撕雞撈冷麵 $46呢個餐性價比真係好高🤯睇圖就可以見到手撕雞嘅數量唔會因為價錢便宜而偷工減料,而且d冷麵真係好大份,好彩佢d醬都好足夠姐🤭🔸而打淥豬三樣飯 $68呢個豬腳又係好大份,而且仲有我好鍾意食既豬耳仔🐷,佢個重點係 鹵水汁做得好好,的確好有台式風味,同埋d白飯一齊食好味道😁💭Overall comment:雖然呢間餐主打外賣,但係佢都有兩三個座位可以堂食嫁!另外,佢亦有code可以掃定提早落單,咁就唔洗等啦😉
食盡青衣之台式 — 而打淥滷汁拌粉
————————————————