2024-01-08 52 views
熾工房🍖趁住星期日放假過嚟長洲行吓叉吓電,行到咁上下覺得肚餓,經過見到呢一間好似好出名食烤雞、炸雞嘅舖頭🐔,價錢都幾相宜,最平五十幾蚊就有一個套餐,咁抵食梗係要試吓!✅原味烤雞套餐🐔 $60呢個餐包括有原味烤雞兩件🐔、牛油粟米或者薯條一份🍟、汽水🥤,烤雞大大件非常Juicy,因為想健康啲,所以今次揀咗牛油粟米🌽!招牌蘑菇飯套餐🍄$58佢哋嘅蘑菇飯同某大牌子唔同,佢哋係忌廉蘑菇飯,唔係黑椒蘑菇飯,佢哋嘅忌廉蘑菇飯仲有好香既西餐香料味,都幾特別同埋有誠意㗎!👍🏻單骨雞翼🐔就特別方便我呢啲唔識咬骨嘅朋友,所有嘢都係即叫即整,呢個價錢非常有誠意!✅✅
熾工房🍖

原味烤雞套餐🐔 $60