2021-05-19 177 views
嚟到尖沙咀一蘭隔離嘅一間居酒屋小店,意外地食物選擇同品質都特色! 雖然居酒屋少少地方,但係成個氛圍都好有日本嘅感覺~ 紫薯沙律 —— $90 其中一道好有特色嘅前菜! 喜歡食紫薯嘅人一定好鍾意~ 除咗紫薯嘅味道之外上面仲放咗三文魚子同埋成個沙律都有海鮮嘅味道~ 紫薯雖然飽肚同埋有啲膩,但係意外地呢個組合都幾易入口又fresh ~炸雞皮墨魚卷 —— $110 彈牙嘅墨魚泥再用雞皮包上,咬落去相當juicy ~ 炸雞皮嘅外圍令食落口感外脆內軟 ,味道係好食嘅唯一係覺得有少少偏貴燒野菌三重芝士蛋餅 —— $90好推薦! 蛋餅同芝士兩者嘅味道好夾而且唔會搶咗大家,芝士係用偏鹹嘅高質素芝士,入面嘅野菌都係真係燒過先放入去~ 個人認為係有飽肚又好食嘅選擇! 蒲燒鰻魚丼 —— $180鰻魚燒得有啲有啲太蕉,不過味道還可以,正常發揮

紫薯沙律 —— $90

炸雞皮墨魚卷 —— $110

燒野菌三重芝士蛋餅 —— $90

蒲燒鰻魚丼 —— $180

鰻魚燒得有啲有啲太蕉,不過味道還可以,正常發揮
  • 芝士蔥蛋餅
  • 紫薯沙律