2023-02-27
中環呢間巴西燒烤晚餐係dinner buffet $418一位,有18款肉任食:豬、牛、雞、羊、蝦🦐全部都有。另外出邊仲有自助區有多款前菜、沙律、甜品供應。呢度嘅環境relax, 呢個價錢咁多選擇仲要中環區真係相當抵食!坐低店員就會放上一籃麵包,焗麵包都相當好食,有驚喜。之後我哋就去自助區拎咗好多新鮮沙律菜,有火腿、青口、吞拿魚、芝士、通粉沙律等等,非常多選擇。仲有水果類,甜品有朱古力噴泉、brownie等。之後店員就會放個牌喺你枱上面,你用 “ I am still hungry” ,店員不斷出新嘅肉款就會行去你張枱度俾你,當你真係食飽嘅時候你就可以將張牌反轉,代表唔需要了。店員行去張枱度,舊肉熱辣辣新鮮切俾你,每款肉都有唔同部位。signature steak🥩 我覺得最好食,肉眼、西蘭肉質都相當唔錯。另外,羊肉味又夠香、BBQ豬肉燒得唔會乾。除咗肉款仲有燒粟米🌽、燒菠蘿🍍都不容錯過。基本上每款肉食一次都已經相當夠飽,當然如果食量比較大嘅人更抵🤣餐廳亦有free flow 🍷/ beer🍺/ soft drinks得,有需要可以另外加。餐廳任食食物質素高,環境夠chill👍🏻會再回
坐低店員就會放上一籃麵包,焗麵包都相當好食,有驚喜。
餐廳任食食物質素高,環境夠chill👍🏻會再回頭!