2023-03-18 220 views
城中泰疫情前確實較少人幫襯,我曾經幫襯過,真係好好味,但感覺有點貴。及後因為商場裝修的原因搬走了,上年終於在嘉湖重新營業,地點更為有利,眼見食客多咗好多。當晚坐低食飯前,見到職員清潔得好乾淨,仲有幫你消毒坐位,吃得安心其泰菜食物確實保持新鮮好味,炭燒牛肉沙律是必點的食物,因為牛肉味突出,配以沙律菜一切吃,非常fresh呀,切一條條不會太大塊,容易放入口,讚呀,菠蘿海鮮炒飯,都是個人推介!😋😋顏色吸引,菠蘿是烤熱過,我鍾意佢加了腰果,連埋炒飯一齊吃,特別香!放心,餐牌款式好多,建議多d人一齊嚟開飯,可以試到唔同的食物😊

,菠蘿海鮮炒飯,都是個人推介!😋😋

2023-02-17
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$145 (Dinner)
  • 炭燒牛柳沙律
  • “城中泰”炭燒菠蘿海鮮炒飯