2013-12-26 67 views
同女友食完飯,突登由深井揸車到北角,因為有為食朋友介紹北角新開左甜品老媽,所以就過去試下。睇完menu揀左我至愛既心太軟同埋紅豆沙湯丸,侍應有禮地話2個都要等一等。咁都好合理。點知1分鐘唔夠,紅豆沙湯丸已經到左,我以為佢上錯仲同佢講無叫,點知真係我地叫的。之後過多1分鐘心太軟都黎埋。呢個係史上最快完成心太軟紀錄。一見到心太軟,賣相已經唔得,有2個位穿左。我已經跟女友說: 可能好食呢。點知第1口已經感覺唔夠熱,連心太軟最基本既要求都做唔到,再食第2口係凍的。之後已經嬲到唔想再食,同女友即走。最可惜係太嬲唔記得影相!

最可惜係太嬲唔記得影相!
2013-12-25
$36 (Other)