2019-10-27 185 views
見到大快活宜家有個每週驚喜,又多人排隊,就去湊下熱鬧。今個星期係吉列豬扒配脆皮腸、烚蛋同英式多士配飲品,只係30蚊,梗係要試下。另外叫左個蜜糖雞扒配珍寶腸、粟米同英式多士,仲有個午餐肉雪菜肉絲米粉,非常之豐富。講講佢個每週驚喜,一望落去好有睇頭,塊吉列豬扒夠哂大塊,岩哂鐘意食肉既朋友,而且咬落去吾會太乾又冧,配埋沙律醬都好易入口,呢度仲可以要求攞幼滑花生醬揸多士,吾需要另外加錢!而蜜糖雞扒煎得外表都算香脆同薄身,但配既醬汁個人就覺得吾算好夾,而珍寶腸既皮偏冧,吾似平時食個d脆皮腸。而火腿通粉同午餐肉雪菜米粉就普通,冇特別驚喜,但擺耐左d汁比d粉吸哂既時候,會覺得有d咸。整體黎講個每週驚喜既吉列豬扒餐算係抵食,大大塊既豬扒仲有幾樣配菜,可加錢加配個麵食,大快活的比另一間同類既連鎖快餐多選擇同豐富,宜家又有每週驚喜,偶爾食下都係吾錯既選擇
2019-10-27
$38 (Breakfast)