2021-10-18 83 views
🍴以下食評由雞翼狂魔男朋友傾力寫出🍴-咯咯咯咯咯咯咯咯咯咯咯咯‼️比你地估下我地今日食咗幾多件雞⁉️女朋友成日話要叫雞🐔比我食😋今次真係食到驚🤪🤪🤪不過其實我覺得仲可以再encore😂同佢嚟到旺角T.O.P嘅雞翼山🐔🐔🐔叫左個12隻雞翼餐,加埋飲品盛惠$118💸--呢個餐可以自選3款🐔🐧🐦雞翼口味,我地分別簡左原味脆香、黑松露香蒜武士、港式避風塘蒜香。飲品有2款選擇🍹🥤 ,分別係柳橙冰綠茶同埋水蜜桃粒粒甜果茶,而我地簡左後者~-🐔原味脆香雞翼🐔雖然係最普通嘅原味炸雞,但係亦都係最好味嘅一款,雞翼咬落去外脆內嫩好Juicy💦 ,而且唔會太油膩又唔會炸得好老好燶。如果要講缺點嘅話🤔只可以話個外皮再脆啲就更好🤣-🐧黑松露香蒜武士雞翼🐧黑松露味唔算突出,面頭落左少量紫菜,聞嘅時候紫菜味有少少遮左黑松露味。食嘅時候唔係好感覺到有黑松露味,好似食緊普通煎雞翼咁😅(黑松露lover女朋友都話覺得唔太似黑松露味🙉)-🐦港式避風塘蒜香雞翼🐦鍾意重口味嘅朋友應該會鍾意食,辣辣地🌶更加帶出蒜香同避風塘味道👍🏻不過呢款同時都係最熱氣👄食完之後完全感覺到熱氣指數level up⬆️-🍹水蜜桃粒粒甜果茶🍹可能食完雞翼太
🍴以下食評由雞翼狂魔男朋友傾力寫出🍴
咯咯咯咯咯咯咯咯咯咯咯咯‼️
比你地估下我地今日食咗幾多件雞⁉️

🐔原味脆香雞翼🐔
🐧黑松露香蒜武士雞翼🐧
🐦港式避風塘蒜香雞翼🐦
🍹水蜜桃粒粒甜果茶🍹
可能食完雞翼太重口味覺得唔係好甜,一句講晒正正常常一杯比較淡味嘅水蜜桃茶🤓
總結:可以一試再試 by 男朋友👦🏻 女朋友表示食到驚要抖抖🙉

港式避風塘蒜香雞翼
原味脆香雞翼