2006-06-25 16 views
想試下新o野,所以今晚同媽咪o黎呢度食~~夜晚去到,個menu 仲係放中午個套餐menu~ 點知入去先知原來冇套餐!見個menu ,壽司要逐件計,每件要成三十蚊,所以就叫o左一碗三文魚泡飯,一個鰻魚飯,兩個三文魚子手卷同一個$140 o既甚麼甚麼七色彩虹板壽司,諗住兩個人都實夠…哇~ 碗三文魚泡飯話就話係main course,但細碗到好似食前菜咁~ 兩淡就食晒~個手卷係得o的魚子大粒,但就好齋好寡冇咩味,紫菜又唔脆,屋台屋做得好o的~個咩七色彩虹板壽司... 每一舊都好迷你,o的魚生「薄-chit-chit」,件件o的飯仲有o的好騎呢o既香草味~ 搞到你都分唔到o的魚係唔係新鮮,呢浸「徐」真係唔係個個接受到~成晚係得個饅魚飯正正常常~埋單$405,每人二百幾蚊,都唔知食左o的乜~ 唔憤氣去UNY 買平價壽司再拆過,媽咪話廿蚊一兜四件o既蟹子壽司仲新鮮仲好食喎~我想搵日晏晝再o黎下,睇下係咪都係咁差~
想試下新o野,
所以今晚同媽咪o黎呢度食~~

成晚係得個饅魚飯正正常常~

我想搵日晏晝再o黎下,睇下係咪都係咁差~