𝕋𝕙𝕖 𝕣𝕠𝕞𝕒𝕟𝕔𝕖 𝕠𝕗 ℙ𝕚𝕤𝕔𝕖𝕤♓️雙魚座最大既特性大概就係多愁善感👀,充斥著浪漫主義🫰🏽。呢間咖啡廳裝潢簡單舒服,採用大地色系元素🪵,唔通呢d就係浪漫既氣息🙈?餐廳都有幾個得得B同小玩意,令整個格局感覺無咁單調,俾返d色彩🌈。夜晚食 all day breakfast 咁 chur 得唔得架🤨?呢個煙三文魚全日早餐的確好豐富,有大啡菇🍄、黑松露炒蛋🍳、豬肉腸🐽、炸薯餅🥔、忌廉粟米粒🌽、車厘茄🍅、田園沙律🥗,同埋牛角包窩夫🥐。每樣食物既份量都岩岩好,個人覺得 croffle 同炒蛋比較美味,其他都凍得幾快❄️。🥐Smoked Salmon All Day Breakfast | $138邪惡既人重點黎啦😈,咸蛋黃單骨雞翼,即叫即炸,加埋咸蛋黃沙沙地既口感,唔算太咸🐣。單骨雞翼好處在於容易咬開,逐少食無咁漏☄️。🍗Single-boned Chicken Wings in Salted Egg Yolk Paste | $78呢款四重芝士薄餅係配蜜糖咁特別🍯,芝士既咸味唔會太重,淋上蜜糖係表面唔特別夾但就第一次見,係有趣既 pizza 體驗🍕。🧀Four-cheese Pizza w
𝕋𝕙𝕖 𝕣𝕠𝕞𝕒𝕟𝕔𝕖 𝕠𝕗 ℙ𝕚𝕤𝕔𝕖𝕤♓️

🧀Four-cheese Pizza with Honey | $108

餐廳主打咖啡🪐,一杯熱既玫瑰鮮奶咖啡,多重心心完整既拉花加上些少玫瑰花瓣🤏🏽,同愛人分享一定甜到漏🤭。另一杯係莫札特冷萃咖啡,咖啡豆係來自哥斯達黎加 Costa Rica✨,經過普葡萄乾蜜處理,口感順滑⚓️。

🌹Rose Latte | $48
☕️Cold Brew Coffee (Mozart) | $70

最後揀左自家製百利甜酒巴斯克芝士蛋糕🏵️,Bailey 既酒味真係好突出好濃郁🍸,芝士蛋糕雖然不至於流心,不過 texture 都幾 smooth🧀唔會太硬身,值得一試🧜🏽‍♂️。

🍰Homemade Bailey Basque Cheesecake | $60

Type of Meal
Dinner