2024-02-12 140 views
朋友收工收十點 想舒舒服服打邊爐🍲推薦位於旺角家樂坊「美滋鍋」 夜晚九點半後入座 可以無限時任飲任食到凌晨兩點🕑真係好興奮😎餐廳有ABCD四款小鮮肉套餐 任食120分鐘 每位$198起✨提供超過100款火鍋配料及飲品👍🏿D餐可以任食澳洲M6+和牛🐮美國PRIME牛下肩🐮美國安格斯牛三角🐮湯底有八款選擇 當中包括沙嗲、香辣、醉雞鍋等等。。我哋選了養生松茸野菌鍋 打邊爐都可以食得好健康🥰💥自助區提供小食、沙律、飲品、甜品、醬料。飲品方面冷泡茶一定係我首選🫶🏻每枱客人免費送上刺身船🚢品嘗多款肉肉之外 有海鮮、餃子、丸類 、菌類。。必點竹簽蝦、沙白、鮮鲩魚骨腩、鮮准山、蓮藕、粟米🌽。。。食物選擇多 性價比高 下次可以Encore 😛記得食埋甜品先好走🙆🏻‍♀️