2025-01-03 76 views
天氣凍凍地,想食串燒暖下胃就諗起元朗呢間串燒店😍😍呢間串燒店生意真係唔錯未到七點已經要喺外邊排隊等😁😁其實呢度嘅串燒有好多種類,淨係餐牌都兩大版🤫🤫我老友叫咗呢個麻辣燙,啲料足到不得了…又有豚肉又有牛肉又有蝦丸,又有雞翼🤭🤭🤭兩條友都夠晒食🤣🤣🤣我仲叫咗我鍾意食嘅密燒雞中翼,五花腩肉串,海苔蝦膠串,煙肉包車厘茄串,墨魚丸,椰香一口豚🤗🤗🤗我老友就叫牛舌心😂😂呢個海苔蝦餃全真係值得推介🥰🥰味道彈牙爽口加少少辣味粉更加入味呢兩隻蒜蓉粉絲大扇貝先不得了🤣🤣真係好入味,而且鋪滿滿滿嘅粉絲🤫🤫呢個蒜蓉茄子先係靈魂之作😂😂味道好軟熟,而且燒得啱啱好🥰🥰食埋呢隻夜貓大雞髀,真係飯都唔使食🤓🤓最緊要燒到有少少燶邊,塊雞皮香口脆卜卜連我平時唔食雞皮都要食埋我仲叫咗呢隻大啡菇,有濃郁嘅芝士好好味🤗🤗🤗今晚真係食到飽一飽呢間串燒店的確可以返check
天氣凍凍地,想食串燒暖下胃
就諗起元朗呢間串燒店😍😍
呢間串燒店生意真係唔錯
未到七點已經要喺外邊排隊等😁😁
其實呢度嘅串燒有好多種類,淨係餐牌都兩大版🤫🤫
呢個蒜蓉茄子先係靈魂之作😂😂味道好軟熟,而且燒得啱啱好🥰🥰
連我平時唔食雞皮都要食埋
我仲叫咗呢隻大啡菇,有濃郁嘅芝士好好味🤗🤗🤗
今晚真係食到飽一飽
呢間串燒店的確可以返check