2019-11-29 336 views
知道呢間出名食鰻魚飯,不過因為今晚有嘢做晏左食飯,唔想食咁飽啊,所以就淨係嚟到叫咗小食,都已經夠晒飽啦!我哋總共叫咗五樣嘢:1/ 章魚小丸子食咗好多間唔同嘅章魚小丸子,點都唔夠日本嗰啲咁真材實料,成粒小丸子得一細粒章魚🐙架咋⋯陰公😔,不過都外脆內軟嘅,係太多粉囉!2/ 雞軟骨有三串咁多,出面食多數都係得兩串。燒得都幾香脆嘅。3/燒廣島蠔比我想像中Juice好多,雖然外表你見到佢好似燒到乾乾地4/ 燒焗松葉蟹蓋蟹膏冇諗住叫呢個食㗎,因為明知男朋友唔鍾意食(佢覺得好腥喎)不過結果我都冇理佢自己叫咗嚟食,一個人獨食😁佢配埋幾塊紫菜俾你將啲蟹膏蟹肉放上去一齊食冇咁鹹,$78抵唔抵呢?5/ 雞骨腸呢樣每次去食串燒都會叫,本身我對腸類唔係特別「好」,但係呢個又接受唔到喎。👍🏻🤣因為佢冇平時早餐香腸嗰種腸味😆燒到個皮脆卜卜埋單二百幾蚊我又覺得好抵喎,基本上淨係個從業蟹蓋都成八十蚊。不過呢間舖都真係幾抵食嘅,上次正常食個飯叫兩個小食都係百幾蚊兩個人分😋 招呼仲好好添

我哋總共叫咗五樣嘢:
1/ 章魚小丸子

2/ 雞軟骨
有三串咁多,出面食多數都係得兩串。燒得都幾香脆嘅。

3/燒廣島蠔
比我想像中Juice好多,雖然外表你見到佢好似燒到乾乾地

4/ 燒焗松葉蟹蓋蟹膏

5/ 雞骨腸