2022-02-17 139 views
🍢串🍢📍:尖沙咀漆咸圍2-4號金時商業大廈地下5號舖⏰:6:00pm-2:00am⭕️:現金我係超級鍾意食串燒🙈尖沙咀最近開咗呢一間<串>😎未行入舖頭已經聞到串燒嘅香味 營業時間去到凌晨兩點 啱晒夜鬼出嚟覓食🤣 唔會好大油煙 仲有少量座位可以坐 串燒即叫即燒 等候需時 可以打定電話過去叫外賣 咁就唔怕要等好耐啦😍佢哋呢度除咗串燒可以選擇 亦都有飯、烏冬、燒物 種類好豐富 選擇亦都多 價錢唔貴 鍾意食串燒嘅必定要去試吓🤣🔸串燒方面🔸我揀咗鹽燒雞中翼、鹽燒雞全翼、金菇肥牛卷、招牌蜜味叉燒王、鹽燒雞皮等除咗有小見嘅蜜汁叉燒王之外 雞中翼雞全翼都好惹味 蜜汁叉燒王好入味 燒到好軟淋 蜜糖味好重 好食!雞皮亦都係我嘅至愛 燒到脆卜卜好邪惡😍錫紙蒜蓉金針菇、錫紙蒜蓉娃娃菜呢兩款嘅價錢都只係$26-$28 份量非常多 好香蒜蓉同牛油味 而且一啲都唔乾 呢兩款真係必叫!手撕雞烏冬呢個好多人都有叫🤣 好快就賣晒 必食!亦都有成隻既手撕雞賣 味道好出色 香嫩既雞肉好惹味🤣仲有燒茄子、燒翠玉瓜同埋雞泡魚乾 我真係超級鍾意食雞泡魚乾 燒得好惹味 再配搭埋沙律醬 食唔停口品真係😍我見到人哋叫咗燒咖
🍢串🍢

📍:尖沙咀漆咸圍2-4號金時商業大廈地下5號舖
⏰:6:00pm-2:00am
⭕️:現金

🔸串燒方面🔸

錫紙蒜蓉金針菇、錫紙蒜蓉娃娃菜

手撕雞烏冬

我見到人哋叫咗燒咖喱魷魚🦑超級香 下次都要試吓😍呢間小店亦都有好多選擇 孜然雞髀、脆皮豬手、韓式五花腩 全部都好想試🤣 下次會再試!

#香港美食 #平民美食 #尖沙咀 #尖沙咀美食 #香港 #美食 #hkfood #hkfoodie #openrice #hkfoodblogger #hkfoodies #foodshare #hkrestaurant #foodie #hkfoodblog #食評 #美食推介 #foodhk #串 #串燒 #串燒外賣 #燒茄子
2022-02-16
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
$70 (Last Night Supper)