2019-03-26 78 views
成日食放題都係食日式,韓式你又食過未呢?朋友話呢間韓國餐廳新推出放題,只需238就可以任叫餐牌上既款式!依家只要like facebook仲可以減40,真係超抵😧😆餐廳環境柔和得黎又幾colorful,真係好適合聚會放題選擇真係好多,有沙律、烤肉、飯麵、石鍋湯、甜品等,而且仲有韓式罐裝飲品任飲添!加40蚊仲可以叫埋部隊鍋😄因為我地得兩個人食唔到咁多,所以冇加。推薦一d我覺得一定要試既菜先😍柚子雞翼炸得外脆內多汁,配埋柚子醬好清新特別! 炸雞水準不錯,係用全雞炸的🐔 韓風牛仔骨係我覺得最好食既,調味一流牛味都濃厚三層肉泡菜湯好濃味,好想叫碗白飯一齊食,一定好正啦~最最最後要叫埋佢個雪糕窩夫吖!熱辣辣既窩夫真係好脆,配埋雪糕真係冇得輸! 二百幾蚊食到咁多款真係好開心😃

餐廳環境柔和得黎又幾colorful,真係好適合聚會

推薦一d我覺得一定要試既菜先😍
柚子雞翼炸得外脆內多汁,配埋柚子醬好清新特別!
炸雞水準不錯,係用全雞炸的🐔
韓風牛仔骨係我覺得最好食既,調味一流牛味都濃厚
三層肉泡菜湯好濃味,好想叫碗白飯一齊食,一定好正啦~