2021-11-12 353 views
佢個酸菜魚真心吾錯 湯飲落好鮮 魚肉新鮮爽滑 裡面仲有薯粉👍🏾👍🏾👍🏾 如果食到辣不妨試佢大辣 今次第一次食所以點左中辣 但食落覺得大辣會更惹味 😋😋😋另外點左乾煸肥腸 如其名一樣食落帶乾脆身較硬身 朋友話覺得佢太乾 但我就幾鐘意咁食 平時食既炒豬大腸 好多時都會帶韌口 難咬爛 而家用炸煮同切薄身咁食 就好香口同易咬 👍🏾 味道吾錯 水煮牛肉 點左中辣冇想像中咁辣 牛肉有小小筋 咬吾爛 回煱肉片每片都切到好薄好薄 而家炒完好香口同脆 之後亦每人點左杯野飲 但冇影到相成餐3個人食總數每人幾$2** 左右 味道吾錯 如果食得辣 可以點佢個大辣 今次試完佢個中辣覺得還好 吾好俾佢既樣呃左 以為好辣見佢有個小小既音樂位可以有live music 不過可能疫情 當晚就冇表演 唯有聽佢播下Kpop 廁所出黎以為去左club😂😂 音響都偏大聲
另外點左乾煸肥腸 如其名一樣食落帶乾脆身
水煮牛肉 點左中辣冇想像中咁辣 牛肉有小小筋 咬吾爛