2018-03-08 68 views
今日行經旺角,之前已在openrice網頁上找尋了數間target cafe, 本來想去先達有兔仔的cafe, 但因為要就返朋友在朗豪坊附近返工,所以來到這間花花cafe。去到呢座大厦,因lunch 時間,需時排隊坐電梯。到達及相關樓層後一推門, 感覺特别, 悶氣全消 !成間cafe裝飾周圍室內設計全部都是玫瑰花, 地上都是鋪滿玫瑰花瓣,我們被安排坐到卡位 是swing chairs。睇完菜牌點了卡邦尼煙肉長通粉 &果汁味梳打。卡邦尼煙肉長通粉味道juice 食起嚟非常飽肚, 另外飲品也不過不失果汁味梳打配合得好好味。 加埋cafe內的花花裝飾,令人進入咗夢幻世界裏面,感覺良好! 有一樣嘢要留意,就係食嘢時要非常小心 ,如果唔係食物殘渣跌在地上,真係令到cafe清潔人員傷腦筋了!

睇完菜牌點了卡邦尼煙肉長通粉 &果汁味梳打。