2020-08-20 270 views
最近比呢個星球蛋糕洗晒版 我點可以唔試吓呢😎好多IGshop都賣到好貴一個😟但係呢度真係好抵食 最平$48就有一個 仲有好多款口味 色球都有幾款顏色配搭🤩咁平 就算唔食買嚟打卡一流❣️.士多啤梨味夢幻星球蛋糕🍓 $58(細) $68(大)好多人都話好難扑 但係我嗰日不費吹灰之力 就整爛咗 究竟係我太大力 定係因為天氣太熱融咗呢😂扑碎咗即刻少女心爆發 好靚😍成個粉紅色 仲有啲士多啤梨喺面💓好鍾意呢到嘅白朱古力外殼 除咗睇得仲食得🤤佢唔係假朱古力味 幾好食😋不過都幾甜 配埋啲酸酸甜甜嘅strawberry mousse就perfect💓但係我嫌啲mousse太稀 可能喺雪櫃即刻拎出嚟食會好啲🙈海綿蛋糕口感幾濕潤 甜度啱啱好 不過份量都偏少🍰如果多番啲 整體食落應該會冇咁溜 味道層次都會豐富啲😝
士多啤梨味夢幻星球蛋糕🍓 $58(細) $68(大)

TakeAway