2023-08-02
今日我同朋友去左尖沙咀嘅Club Revel,真係大開眼界啊!佢哋嘅Happy Hour特長,由5pm至10pm,仲有新裝修嘅店舖,完全係Cyber風格,好有格調㗎!我最鍾意佢哋嘅星球燈飾,好靚呀!🌌首先,呢度嘅氣氛好好,有大螢幕可以唱K,真係俾人哋唱得好high!而且係戶外都有座位開放,適合開派對,俾我哋嘅Happy Hour增添咗好多歡樂氛圍!🎤🎉不得唔講,佢哋嘅特飲真係非常精緻,好適合打卡留影!影相效果真係好靚,我地叫左兩杯特飲,分別係Rum based既芒果西米露同埋highball base 既茉莉花茶味(梅開二度)🍹好啦,我地嚟講吓今晚試嘅食物啦!首先,試咗佢哋嘅翠玉瓜串、焦糖菠蘿、芝士大啡菇、經典甲羅燒、香烤果香牛肋條同埋燒雞中翼等等,個個都係驚喜!特別要提返佢哋嘅厚切牛舌串,牛脷非常厚肉美味,絕對係牛肉控嘅最佳選擇!全部嘅食材都係上等,好鮮美!🍢🍍🍄🦀🍖🍗除咗以上嘅,餐廳仲比左杯shot 威士忌我地試, 係由黑椒粒牛肉乾,牛油釀成, 好似食牛肉咁總括而言,Club Revel係一個非常推薦嘅地方!點餐非常多選擇,無論你鍾唔鍾意串燒,都可以滿足到你嘅味蕾!氣氛好、飲品精緻
總括而言,Club Revel係一個非常推薦嘅地方!點餐非常多選擇,無論你鍾唔鍾意串燒,都可以滿足到你嘅味蕾!氣氛好、飲品精緻、食物美味,真係好適合同朋友來開心一晚!下次再嚟一定會再次享受佢哋嘅美食!👏🏻🍻