2019-05-16 114 views
由於平時都只是吃中日韓越泰等菜色,有點悶,想嘗試新口味,於是在OpenRice尋找到這神秘的餐廳由於怕他們休息或full booking ,便於whatsapp 預先訂位(岩哂我哩啲賴鬼)他們會預先問好我們的budget,到達餐廳後,我們不需再點菜,他們已經設計好了。佢地主打健康素食餐單,估唔到土耳其菜都可以食得咁健康土耳其沙津感覺酸酸甜甜,挻開胃,份量亦都多,食完已經有種滿足既感覺另一款沙律食材好豐富,有紅菜頭丶牛油果丶土耳其香草,紅糙米飯丶全麥包等多種食材。非常豐富,而且佢真係減肥餐單,食完會飽但又唔肥,紅菜頭口感唔錯,牛油果很甜,每款食物都好新鮮依家訂10張餐券,原價$108/每張, 特價後每張$69,性價比十分高甜品是玫瑰雪糕和芫荽雪糕,味道十分特別,雪糕口感不錯,大滿足!!!! 吃飽飽後 老闆娘會放小貓出來活動 好可愛啊!老闆娘說 小貓會上枱吃我們的食物 所以 要我們吃完才會放出來 亦給我們跟他們互動式他是貓爸爸 整頓飯主要工作是 訓訓訓起初真的很怕不適合吃 始終是 土耳其菜 完全沒有概念應該是怎樣 但吃完這頓飯 感覺不錯 比起外邊的連鎖餐廳 這裏多了一份人情味老闆娘很熱情,

佢地主打健康素食餐單,估唔到土耳其菜都可以食得咁健康

老闆娘很熱情,食物真的好吃,服務很好
而老闆娘的先生是土耳其人 所以食物準則有一定的水準

真心推介! 價錢合理,環境舒適,食物特別亦適合港人口味

另外佢地8月至10月會組團去土耳機,體驗當地風土人情,好特別,攪到我都心思思添
$400 (Dinner)
  • 土耳其咖啡
  • 土耳其雪糕