2017-06-15
好耐無食過黑夜壽司喇😳上次食都有半年前依家原來由下午6點開始就有半價已經唔係黑夜壽司😂😂同朋友都想食壽司所以黎左印象中既壽司都好好食 比平時既高質 所以再番黎一戰嗌左一人一杯既⠀ 荔枝特飲 入面有薄荷葉 青檸 同 檸檬清清甜甜都幾好飲😍而且唔會得糖漿死甜味依家既一壽司等每一輪壽司都等好耐第一次落左單都起碼成15分鐘先有一碟上😭⠀ 蟹棒壽司 蟹棒都好長 同埋上面個沙律醬好夾不過雖然係熟食 但feel到係暖暖地 真係有d怪😫 火炙三文魚 燒得都幾香 呢個係幾穩陣會好味既 呢個pass👍🏿😬 芝士蟹籽軍艦 ummm 都有芝士味但軍艦舊紫菜係林真係大忌😭 搞到唔知食緊咩咁 辣味三文魚手卷 & 蟹籽沙律手卷 好在手卷d紫菜唔林😆不過所謂既辣味 只係pat左一撻辣蛋黃醬係上面😂 不過都幾好味既 手卷可以食🙈🙈以前極鍾情佢自家創作既卷物 嗌左⠀ 金龍之卷 甩頭甩計到我都唔知發生咩事😂 d三文魚得丁屎咁細塊 仲要係極劣質貨唔鮮甜唔厚 仲衰過爭鮮個d🙈🙈🙈但入面既炸蝦都幾爽幾好味既😬... 吉列蝦 呢個唔錯 因為擺左一陣都仲脆😂👍🏿 鰻魚 係食過入面最好既一客壽司😍鰻魚煮得岩岩好 配埋個燒汁係無敵仲有
上次食都有半年前
金龍之卷
甩頭甩計到我都唔知發生咩事😂
d三文魚得丁屎咁細塊 仲要係極劣質貨
唔鮮甜唔厚 仲衰過爭鮮個d🙈🙈🙈
但入面既炸蝦都幾爽幾好味既😬...
吉列蝦
呢個唔錯 因為擺左一陣都仲脆😂👍🏿
鰻魚
係食過入面最好既一客壽司😍
鰻魚煮得岩岩好 配埋個燒汁係無敵
仲有個貴價版會大條好多 但因為前面伏伏地唔敢嗌 嗌個平版試試水溫 呢個掂👍🏿💕
最後嗌左個
蟹肉燉蛋
上黎好熱辣辣 而且好足料 呢個都推介可以食😆👍🏿
入面有滿滿蟹絲蟹柳雞肉💕💕
呢個係download個app做會員送既
呢份三文魚刺身就見得下人喇🙈
不過一壽司真係愈做愈差 d創意卷物明明係selling point比佢整到咁😳🙄
唔怪之得要提前個半價🙈