2017-10-20 3149 views
真係失望之中的失望!服務差之餘,食品質素亦下降!期間欲叫其中一位穿白色制服的男侍應加水,佢竟然「蔑」我,一面好像不幸與我四目交投要做嘢的樣子,有無攪錯呀!味啫啫唐生菜,煲大菜少得細細幾條,味道又淡,一點也沒有啫啫的香味,唉!($108的收費,可惜沒有影下照片給大家參考)!另外,一早已order 拔絲萍果當甜品(後上),食到晚上8點半左右,部長同我哋講,「拔絲要等一個鐘喎,你哋仲要唔要?」初頭諗住幾個人傾吓偈,一個鐘都照要,況且從前廚房整伲個甜品係好好食,奈何部長仍話:「拔一個鐘,one hour 喎」,我即時感到佢係想我取消這甜品,就算我話等,到時也未必能提供或做得好,朋友干脆話取消!伲餐明明係生日聚餐,結果食到一肚氣😤!已沒有下次了!祝大家好運!
真係失望之中的失望!
服務差之餘,食品質素亦下降!
2017-10-20
$180 (Dinner)
Celebration
Birthday