2017-09-24 223 views
今晚突然想食焗飯就又落去開飯主義到食,之前都食過覺得都OK,再加上大埔好少E類特色餐廳,所以就算價錢貴少少都覺得可以再試點知…今次中伏喇今晚叫左個咖喱牛肋條焗包同埋黑松露文也魚海鮮焗飯講真,個文也魚焗飯真係完全冇問題仲好好味添,黑松露嘅香味真係香噴噴,香到不得之了,個飯嘅質地都焗得好好食可惜…個碗可以崩成咁嘅雖然唔關個飯嘅味道事但係個碗崩成咁真係好離譜之後到個牛肋條焗包,E個我之前真係好鍾意食,因為佢啲咖哩唔係得個辣字,好有咖哩味,今次E個係辣同埋鹹咁都未算最大獲,啲牛肋條變咗牛肋絲,成個屋包裡面得兩三舊係完整其他全部一絲絲真係失望…最搞笑連把刀都係崩嘅當我辣到連杯凍檸水都飲晒嘅時候,想諗住問佢拎杯冰水飲下,佢居然話杯冰水要3蚊一杯,可能我小家,我真係完全唔明點解一杯冰水要3蚊之後問過阿姐攞紙巾,佢居然係袋度搵紙筆俾我點搞呀我好希望佢可以變返以前嘅質素,但我都相信我近排都唔會再去幫襯

點知…今次中伏喇

今晚叫左個咖喱牛肋條焗包同埋黑松露文也魚海鮮焗飯

可惜…

個碗可以崩成咁嘅
雖然唔關個飯嘅味道事但係個碗崩成咁真係好離譜

真係失望…

最搞笑連把刀都係崩嘅

之後問過阿姐攞紙巾,佢居然係袋度搵紙筆俾我
點搞呀
2017-09-24