2019-01-26 1155 views
想食日本嘢,行下行下又望見呢間,望入去都幾好坐,入去試下先,打開餐牌,見佢大多以拉麵為主既套餐,甘就叫左個刺身拉麵套餐。我㨂左個S 細size✌️✌️套餐—吞拿魚刺身➕豚肉拉麵➕溫泉蛋🤗———————————————————-吞拿魚刺身———食落都新鮮👌小食溫泉蛋———味道都👌豚肉拉麵———我揀左辣味,(但完全吳覺得係食更辣😂)有豚肉,竹筍,木耳,蔥絲,味道都👌———————————————————-呢度既拉麵大細有得選擇,可以根據自己食既份量去揀大L中M細S真係好,細食既吳使食吳哂浪費,吳夠飽果D可以揀個大既食👍———————————————————-佢呢度隻匙羹個設計幾特別,食麵既時候可以扣住隻碗,吳會阻住自己食,又吳會扇左落個湯入面,(有圖)———————————————————-坐位都坐得幾舒服😊服務都算幾好,吳錯☺️
套餐—吞拿魚刺身➕豚肉拉麵➕溫泉蛋🤗
吞拿魚刺身———食落都新鮮👌
小食溫泉蛋———味道都👌
坐位都坐得幾舒服😊
服務都算幾好,吳錯☺️