2019-04-19 254 views
🔎九龍觀塘鴻圖道90號2樓*「大人細路一樣咁HAPPY」- 炑八韓烤親子餐廳.炑八kid燒烤套餐(2位用)$210燒肉拼盤:(特級牛五花肉、鹽烤豬背肉、炑八特製護心肉及梨汁雞肉)特級牛五花肉呢個醃製得比較濃味,但口質非常好,肉質比較林,有點入口溶化既感覺。梨汁雞肉其實好好食,醃製個味幾道幾特別,可惜雞皮都幾多,怕肥既我就只係食左少少。鹽烤豬背肉醃製都係比較濃,味度唔錯,口感比較硬身小小,比小朋友食的話要剪一剪比佢地先。炑八特製護心肉肉質食落口有啲似豬頸肉,有小小爽爽身,味道適宜,小朋友都好啱食!!健康野菜一開始勁食左咁多肉類野,食返呢個野菜平衡一下就最好了!!健康野菜用左柚子汁令到成個菜好清新,亦都好開胃!!吃完菜菜又可以勁食肉了。憤怒蛋包叔叔有埋兒童餐具同兒童圍裙提供,非常貼心!!大讚!!!阿B最愛呢個食物,炒滑蛋包住啲茄汁炒飯,可能外表吸引同味道都不錯....阿B食左勁多飯呀~好感動!!,返去屋企都試下咁煮先。藍天使梳打影相打卡一流呀,杯野好靚,味道就酸酸甜甜咁。想大讚一下呢度有....韓服比大家影相既,小朋友免費,大
🔎九龍觀塘鴻圖道90號2樓
「大人細路一樣咁HAPPY」- 炑八韓烤親子餐廳
炑八kid燒烤套餐(2位用)$210
燒肉拼盤:
(特級牛五花肉、鹽烤豬背肉、炑八特製護心肉及梨汁雞肉)

特級牛五花肉

梨汁雞肉

鹽烤豬背肉

炑八特製護心肉

健康野菜
一開始勁食左咁多肉類野,食返呢個野菜平衡一下就最好了!!

憤怒蛋包叔叔
有埋兒童餐具同兒童圍裙提供,非常貼心!!大讚!!!
阿B食左勁多飯呀~好感動!!,返去屋企都試下咁煮先。

藍天使梳打
影相打卡一流呀,杯野好靚,味道就酸酸甜甜咁。

想大讚一下呢度有....韓服比大家影相既,小朋友免費,大人只係比70蚊!!就可以一齊著韓服大影特影喇!!
同埋每張枱都有一筒顏色筆同埋一張填色紙,啱曬比較靜態既小朋友安靜地填顏色,餐廳設有一個兒童遊玩區,
專為8歲以下既小朋友而設...阿B玩到無哂電先肯走呀!!

🍽9/10