從外觀睇,呢間餐廳外表好吸引,好多巴士裝飾,加埋漢堡飽,簡直係小朋友至愛,見到佢地都好enjoy咁,所以在場有一半係小朋友同家長一齊黎食的。除左漢堡飽外,仲有好多唔多既菜式選擇,有石鍋飯,意粉,卷餅…今次我地就簡左千島汁炸蝦菠蘿卷餅同鰻魚石鍋飯配檸檬沙冰鰻魚石鍋飯香味濃郁,條鰻魚好大條,仲有滑蛋舖係中間,而且價錢比出面平好多,只要七十幾蚊,性價比唔錯!至於卷餅雖然奇貌不揚,望落仲好似好乾,但食落就好有驚喜,首先炸蝦超厚,啖啖肉,加埋d汁超juicy,一路食一路滴d汁出黎檸檬沙冰就最唔推薦,d冰好大舊,唔夠沙,但都食到有d碎左既檸檬皮~

2017-02-19
$80 (Tea)
  • 千島炸蝦卷餅