2014-06-14 386 views
椰果黑糯米,依個黑糯米又有別稱為依個長壽米,雖然我真係唔知點解,不過對佢都算係有特別既感情,因為都幾鍾意食依個嫁,,不過依到令我對依個有少少失望,依個黑糯米既真係唔夠香又唔算甜,食落都仲有少少煙韌既,依個算係好好少嚀,,份量就真係唔算太多,不過甜甜既糖水同埋椰果反而就好大份,有依到既少少特色,味道同口感都總算唔錯,算係兩種口感,同黑糯米一齊有少少反比咁樣喇誰,之後朋友就要個芋頭西米露 ,依個都幾好笑既,芋頭質感控制得幾好,都算幾粉嫁,加埋奶味適中岩岩好,唔會太濃,依個幾好既,又唔會話太甜太膩。幾好,最後要多個鮮什果涼粉,份量真係嚇死人,水果同埋涼粉都十分之多,又有西瓜,蜜瓜,香蕉,芒果等,差唔多咩果都有,都算好新鮮,涼粉都唔錯,。