2022-05-23 154 views
荔枝角好多餐廳,行開D2 place 二期,見都呢間有人等位,就知一定唔差得去邊!餐廳走港式西餐風,lunch set 都係$60起,仲包餐湯+餐包+主菜+凍飲,簡直要食到你飽為止。匈牙利豬扒餐 -$60大癲!佢塊豬扒仲大過我隻手掌lol 重點係豬肉煎得香脆軼稔,即使被茨汁埋左,食到最後都係脆架! 碗飯都係大份到食唔晒,而且旁邊仲加上粟米、翠玉瓜等時蔬伴碟,再加埋似羅宋湯味既濃郁茨汁,真係好好送飯,簡直務求食到你飽。洋蔥豬柳拼雞排餐-$68兩塊巨扒又係大到傻左,飽到晚餐都唔洗食!由於巨份量,決定揀配薯菜。薯條經炸脆,鹹鹹地; 一啖雞,一啖薯條,搞到成個肥仔咁! 點埋洋蔥汁食,連茄汁都唔洗落了。呢到竟然有好內無見既茶記名物-唂咕! 其實就係濃D既朱古力,不過有得飲都覺得開心,好多餐廳都無了。

匈牙利豬扒餐 -$60

洋蔥豬柳拼雞排餐-$68