2022-09-29 134 views
今餐有口福了,家姐請食飯,仲要係任食大閘蟹海鮮火鍋放題($408/位)🥳相馬日式火鍋(西環)空間感大,裝修別致有格調,掛咗唔少工業風燈泡做裝飾。大閘蟹雖然任食,但斤兩十足絕無嬉場🤩臂壯膏肥,肉滑清甜,同家姐食到停唔到口!湯底有得免費升級做胡椒雞湯,咁我哋梗係冇執輸啦🤣湯頭馨香濃郁,滋補暖胃。推薦大家再落埋雞腿肉,肉味同雞湯相輔相成,鮮香無比,肉質軟嫩又juicy。順帶一提,餐廳而家做緊加購優惠,凡惠顧大閘蟹海鮮火鍋放題,即可享用$10/3支Hoegaarden Rosee (250ml)。咁抵,我當然唔會錯過😝飲落一啲都唔苦,甜甜哋易入口又清爽,好適合女士~