和氣食堂可以話係我既飯堂😆😆😆因為真係經常黎食。哩間餐廳嘅食物質素好,而且價錢唔貴,性價比可以話係非常高!餐廳面積都幾大,不過枱與枱之間嘅距離唔係話相隔好遠,但都可以接受,員工嘅服務態度就唔錯,經常都會過嚟幫手加茶🍵首先一定要介紹我每次過嚟食都必定會叫既🎈三文魚魚腩刺身🎈生虎蝦刺身係未認識哩間餐廳之前,其實我冇諗過日本刺身同埋泰式生蝦可以喺同一間餐廳度食到😂而哩兩樣都係我最鍾意食嘅嘢,所以呢間餐廳可以話係一次過滿足晒我兩個願望🌟而且哩一度嘅刺身非常肥美厚肉,三文魚腩接近入口即溶,泰式生蝦同喺九龍城嗰啲泰國餐廳食嘅一樣味道,都係咁正,所以我係真係勁推介呢兩樣刺身👍🏻呢兩張相分別係兩次唔同時間黎食影嘅,佢個質素一直都保持住😋🎈芝士厚燒玉子佢嘅芝士厚燒玉子好大舊同厚身,加埋芝士一齊食都幾好食,不過如果芝士可以再多啲就更加好啦🎈厚燒鰻魚牛油果卷 每一舊都非常足料,鰻魚厚身好咬,唔係完全好霖嗰種,上面仲有好多蟹籽,牛油果可以中和返個味道,令食落唔會咁膩,唔錯🎈鯛魚湯泡飯佢係一路加湯一路食嘅,食嘅方法都幾特別,佢有唔同嘅配料可以俾你加埋落個飯到食,而且魚肉新鮮好味,個重點係個湯好鮮味,撈埋飯一齊食

首先一定要介紹我每次過嚟食都必定會叫既
🎈三文魚魚腩刺身
🎈生虎蝦刺身

呢兩張相分別係兩次唔同時間黎食影嘅,佢個質素一直都保持住😋

🎈芝士厚燒玉子

🎈厚燒鰻魚牛油果卷

🎈鯛魚湯泡飯
佢係一路加湯一路食嘅,食嘅方法都幾特別,佢有唔同嘅配料可以俾你加埋落個飯到食,而且魚肉新鮮好味,個重點係個湯好鮮味,撈埋飯一齊食真係可以令我呢個唔鍾意食飯嘅人食多幾啖飯😂

總括而言,哩一間餐廳嘅食物真係可以話大件夾抵食,值得一試!

Type of Meal
Lunch