2022-08-05
💥大件夾抵食📍HERO’S FRIDAY|黃埔📍人均消費 $ 7 X#CL黃埔 #CL四圍食 #CL西餐⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️嚟到黃埔嘅食街搵食,間間都有唔少人幫襯,星期五就簡番呢間 @heros_friday 啦😝仲岩哂👦🏻呢個MARVEL迷👀用個Apps落單就可以,仲可以電子支付,勁方便又衛生🧏🏻♀️我哋就揀咗堂食但係原來用佢個Apps係可以坐定定喺屋企等送貨😌💟 CAPTAIN BURGER COMBO $ 7 6即叫即製熱辣辣😬好足料有齊煙肉、雞蛋、蕃茄、生菜、芝士同埋主打嘅漢堡,老實講👧🏻係一啖食唔晒咁多嘅都係要分開一層層咁食😂但係一樣咁滋味👍🏻💟SHIELD BURGER COMBO $ 7 6👦🏻係薯餅怪呢個就啱晒佢,有齊必食嘅漢堡仲有大大塊薯餅😝同麥當勞比呢度嘅薯餅大塊啲之餘仲食到新鮮嘅薯仔粒💗🤟🏻不負責任點評好味道🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑性價比🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑回頭率🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑🌑(十粒為滿分)⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
📍HERO’S FRIDAY|黃埔
📍人均消費 $ 7 X