2021-06-12
作為米線關注組成員之一,雲桂香經常都係我既選擇💛 因為實在好食又就腳!全港有成14間分店,總有一間在左近~ 諗唔到食咩 又或者糧尾都係首選🤣 豬軟骨豬耳小鍋紅薯粉 🍜 $32+$9+$9 (豆漿$8)豬軟骨同豬耳係兩個唔同嘅口感,豬軟骨好淋,姨豬耳就有咬口,脆脆地,所以呢個組合都唔錯👍🏻記住小鍋湯底一定要叫小辣或以上❗️❗️❗️好重要❗️因為呢個係佢精粹✨ 我自問係一個食唔到辣嘅人,但係雲桂香嘅小辣指嘅係肉碎🍖 有一次我叫咗唔辣。。。就失去左食慾了🙃 所以真係提一提大家一定要叫小辣~腩肉蘿蔔熱拌米線🍜 $30+$9+$6 (豆漿$8)相信腩肉係好多人叫米線嘅必備,因為佢唔係特別貴嘅一個餸,而且有微辣,幾惹味~ 而蘿蔔就可以用嚟中和成個米線,就算叫湯底都好入味㗎!如果唔食得熱湯或者夏天怕熱嘅人, 十分推薦熱拌或者涼拌✌🏻 會有少少汁同埋肉碎,撈埋一齊都好好味😋 另外仲會配有榨菜,酸菜,花生。我自己就唔係咁鍾意食花生,不過今次唔記得咗叫走花生🥜-環境:💛💛💛服務:💛💛💛💛推薦:💛💛💛💛💛
豬軟骨豬耳小鍋紅薯粉 🍜 $32+$9+$9 (豆漿$8)
腩肉蘿蔔熱拌米線🍜 $30+$9+$6 (豆漿$8)
環境:💛💛💛
服務:💛💛💛💛