2010-09-09 14 views
與大小姐celebrate birthday,經朋友介紹選擇左呢度!其實主要原因係近我返工,方便我呢個遲放工0既人 首先筷子托係一粒花生,起初我還以為係扮花生,點知係真花生!最後所有花生都被生日小姐吃光了!點左好多野食,不過令我最印象深刻係頭盤(我當係頭盤)0既炸sushi! 薄薄一層脆皮不比紫菜遜色!比紫菜仲要甘香,而且非常脆!少少辣辣地,好惹味!主菜0既牛扒相當出色!而且仲十分大份,遠超我地預算。牛肉juicy非常,由於在場有大肚人士,所以叫左七成熟,但係都keep到軟綿綿,好淋又唔血腥!驚喜萬分。呢間餐廳有好多國選擇... 有我最愛0既日式同西式,但又唔係fusion,所以我好鐘意!我仲見到有生蠔bar... 下次要試呀!

普通左d...
花生筷子托