2023-10-28 108 views
前排同屋企人去左食雞粥,估吾到除左粥之外,食物種類仲好多元化,有小菜、燒味、炒粉麵等等。貴妃雞粥 $59黎到當然要叫碗雞粥,雞件都幾多,雞肉吾鞋,粥煮得夠綿,幾入味,仲有一絲絲既薑絲同蔥粒,食完吾會覺得口渴。不過都要小心啲食,因為會有雞骨碎。蜆介鯪魚球 $58鯪魚球夠大粒,大過乒乓波!口感彈牙,配埋蜆介醬汁更好味!星洲炒米 $60星洲炒米好大碟,一齊share食就最岩!炒得夠乾身,吾油膩,入面有一般既火腿絲、蝦、叉燒等配料。蝦腸 $32每條蝦腸都有2大隻蝦,蝦肉彈牙,腸粉都算滑。燒味拼盤 $93份量十足既燒味拼盤,有貴妃雞脾、叉燒、海蜇、分蹄。貴妃雞脾調味幾好,叉燒吾鞋,海蜇同分蹄酸酸辣辣,幾開胃。中式京都豬扒 $67豬扒份量同樣多,大大塊,連住少少骨,咕嚕醬汁,最岩配飯。炸芝麻球 $24見隔離枱叫左幾特別既甜品,我地又叫左一份,口感煙煙韌韌,入面有紅豆蓉餡。

貴妃雞粥 $59

蜆介鯪魚球 $58
鯪魚球夠大粒,大過乒乓波!口感彈牙,配埋蜆介醬汁更好味!

星洲炒米 $60

蝦腸 $32
每條蝦腸都有2大隻蝦,蝦肉彈牙,腸粉都算滑。

燒味拼盤 $93

中式京都豬扒 $67
豬扒份量同樣多,大大塊,連住少少骨,咕嚕醬汁,最岩配飯。

炸芝麻球 $24