2023-03-14 548 views
入到餐廳叫油甘魚較,落完單之後,店員話無,咁唔緊要啦,要一夜干啦,店員又再落單,之後再講話原來無。哇,叫乜無乜嘅餐廳😓,點解店員會唔知有無貨嘅?賣晒咪寫明sold out 囉,要續樣問嘅咩?以為睇緊麥兜🐷嘅笑片🥲🥲🥲。咁就叫牛肉烏冬,鰹魚烏冬,同薯餅。朋友一早食完個牛肉烏冬,因為好細碗,幾啖就食完,咁佢就一齊等我嘅鰹魚烏冬。入座後要等30分鐘,鰹魚烏冬都係未嚟!我已經追問過幾次,依然無人理會,剩係話「整緊」Em….點解店員可以唔跟進就話整緊嘅?唔通佢同廚房有心靈感應?!問咗三次都無理過,今時今日,未見過咁🫠嘅服務態度㗎。當時間店係好空下,有圖為實,我朋友嘅牛肉烏冬已經食完,而我追問下我嘅鰹魚烏冬,但店員都無諗過話去跟進下個烏冬幾時有😒等咗好耐好耐,終於碗烏冬有得上枱,店員直接放落枱,一句「唔好意思,要你等咁耐」都無㗎,係無講過任何嘢就咁放底🥹。咁我就問下,點解要咁耐嘅?呢碗烏冬係需要煮40分鐘?店員話,你唔滿意可以消除訂單㗎,我哋無所謂嘅。🙃自己煮都好食過呢個無特別嘅烏冬🫣🫣🫠炸粉一堆,油膩嘅味精湯,又細碗,烏冬過軟身,一定無下次。十級中伏😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😅

咁就叫牛肉烏冬,鰹魚烏冬,同薯餅。

咁我就問下,點解要咁耐嘅?呢碗烏冬係需要煮40分鐘?

店員話,你唔滿意可以消除訂單㗎,我哋無所謂嘅。🙃

十級中伏😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😅

2023-03-14